Even voorstellen..

Vanaf heden biedt We Are Yoga professionele en luxe massages aan. Tijdens de massages waan  je jezelf in een oase van pure rust en ontspanning. Even helemaal niets…. Dit alles gebeurt in een bijzonder mooie ambiance in een sfeer van privacy en geborgenheid ten top!

Alle massages worden op maat gemaakt en door een professionele massagetherapeut, Mark Borgers begeleid. Hij stelt zich graag even aan je voor. 

“Hoi, ik ben Mark Borgers en ik begeleid de massages bij We Are Yoga.  Door jarenlange ervaringen, opleidingen en trainingen, kan ik zeggen dat je in goede handen bent voor een professionele massage.

Ik ben afgestudeerd aan de academie voor Chinese geneeskunde en verzorg al meer dan 15 jaar professionele massages en beauty-behandelingen. Suzanne en ik kennen elkaar al ruim 15 jaar en delen dezelfde passie en visie: mensen helpen om een optimaal balans te creëren in hun dagelijkse inspanning en ontspanning waardoor er een krachtige en gezonde levensstijl ontstaat. Meer dan duizenden uren massages verder weet ik als geen ander wat je lichaam nodig heeft .Mijn massages worden speciaal voor jou op maat gemaakt. In combinatie met de persoonlijke aandacht zorg ik voor een beleving en rust die je zeker wil ervaren.

Graag zie ik je snel bij We Are Yoga in Tilburg want je lichaam en geest verdienen mij en mijn deskundigheid!

Liefs Mark “

Pin It on Pinterest

Share This