B L O G | Peelings, de ultieme huidbehandeling voor in de herfst


Wist je dat de herfst het ultieme moment is om je huid eens flink aan te pakken? En dan bedoelen we niet een keer een extra peeling of maskertje, maar echt een diepgaande behandeling die resultaat geeft aan je (wellicht iets wat verwaarloosde) zomerhuid.

Na de zomer breekt de herfst aan, een tijd waarin de natuur zich klaar maakt voor een nieuw seizoen. Je huid gaat in deze periode ook in een nieuwe fase, hierdoor kan het zomaar zijn dat je huidverzorging die je in de zomer gebruikte niet meer zo passend is in de herfst en je huid andere producten nodig heeft om zo mooi mogelijk en gezond mogelijk te blijven.

De huid heeft in de zomerperiode vaak veel te voortduren gehad, vaak is de huid langdurig in de zon blootgesteld waardoor de huid kwetsbaarder wordt. Na de warmte volgt de kou en hier kan je huid ook meer op gaan reageren, waardoor er wat onrust kan ontstaan. Het is dan ook een aanrader om je huid sowieso in het najaar een keer goed te laten boosten en een oppepper te geven waarin je huid goed behandeld word en gevoed wordt zodat je huid ook in de winterperiode stralend blijft.

Peelings
Door middel van peelings word je huid intensief verzorgd en behandeld. Maar wat is nu eigelijk een peeling en wat voor doel heeft het?

Met een peeling kun je schade die de huid dagelijks oploopt door invloeden van buitenaf – zoals overmatig zon en blootstelling aan luchtvervuiling, roken, centrale verwarming- grondig aanpakken. Het is een techniek waarbij oude oppervlakkige huidcellen verwijderd worden. Je huid doet dit natuurlijk ook zelf, een jonge huid vernieuwt zijn huidcellen om de 4 weken maar naarmate je ouder wordt blijven dode huidcellen langer op de huid aanwezig. Dit kan een doffe, matte/grauwe uitstraling geven waardoor de huid er ouder uitziet dan nodig is.

 Na een peeling ziet de huid er stralend en mooi doorbloed uit. Als een peeling wat intensiever is – alleen toegepast in de salon – heeft het invloed op vermindering van pigmentatie, fijne lijntjes en onregelmatigheden van de huid zoals kleine (acne) littekens. Deze worden na geregeld behandeling minder zichtbaar.

Een peeling kan ook preventief ingezet worden om de huid een betere doorbloeding te geven en aan te zetten tot huidherstel. Een peeling is vooral ook geschikt voor plaatsen waar de huid vrij dun is, zoals het gezicht, hals en handrug.

 In onze salon werken wij met de ASA PEEL welke doelgericht veel huidproblemen behandelt.

De Asa Peeling
De Asa Peeling van Klapp Cosmetics is een bijzonder effectieve peeling met een hoge concentratie fruitzuren. Tijdens de behandeling voel je een warmte sensatie met als resultaat: een direct stralende en frisse uitstraling.

 “Ik heb nu mijn 2e Asa Peeling gehad en dit was een zeer bijzondere en fijne ervaring. Mijn huid voelt glad aan, mijn poriën zijn verkleind en onzuiverheden zijn weg. Ik kan niet wachten op de volgende behandeling!” -Brigitte

DE ASA PEEL • INTENSIEVE BEHANDELING •  DIRECT RESULTAAT

▫️Oneffenheden?

▫️Rimpels?

▫️Droge huid?

▫️Pigmentstoringen?

▫️Onzuiverheden?

▫️Grote poriën?

De ASA PEEL behandelt doelgericht veel huidproblemen. Al na de eerste kuurbehandeling ziet je huid er stralend en fris uit.

Wil je weten of deze peeling ook geschikt is voor jou? Maak een afspraak en samen kijken we wat het beste geschikt is voor jouw huid!

Jij wilt toch ook het allerbeste voor je huid?

 

 

Pin It on Pinterest

Share This