Boek nu!

Facials

We Are Yoga heeft een holistische kijk op schoonheid. Hierbij kijken we naar een mens in zijn of haar totaliteit. Wij hanteren daarom een totaalconcept voor zowel de innerlijke als uiterlijke verzorging.

Holistische schoonheid

Wat wordt verstaan onder holistische schoonheid? Holisme komt van het Griekse woord holos wat ‘geheel’ betekent. De holistische benadering tot zaken leert ons dat niks uit een losse reeks onderdelen bestaat, maar dat al die onderdelen met elkaar in verbinding zijn. Wanneer er zich een disbalans in het lichaam of het leven voordoet, zal dat altijd invloed hebben op meer of soms zelfs alle delen van het geheel. Zo kan bijvoorbeeld angst voor financiële tekortkomingen pijn en stijfheid in de onderrug geven, en een slechte darmflora zorgen voor acne op de wangen.

Soorten Facials

Bij We Are Yoga heb je de keuze uit verschillende facials. Bij al onze gezichtsbehandelingen maken we gebruik van natuurlijke producten. Alle behandelingen worden op maat gemaakt en met persoonlijke aandacht en professionele expertise door mij, Mark, uitgevoerd. Je bent bij ons absoluut in goede handen, want jouw huid verdient deskundigheid. Wees welkom!

Hieronder vind je een overzicht van onze Facials.


Classic Facial – Leer je huid kennen!

De basis van een gezonde en stralende huid start met weten hoe het op dat moment is gesteld met je huid. Ik leer je huid kennen met een uitgebreide intake, waarna ik de huid optimaal naar wens ga reinigen en hydrateren. Een schone, goed gehydrateerde huid is namelijk het begin. Vervolgens kan er een behandelplan worden opgesteld om de eventuele probleemzones van de huid aan te pakken of te verbeteren.  

Deze klassieke behandeling geeft je huid weer een frisse en gezonde uitstraling. Aan het einde van deze behandeling weet je exact wat nodig is voor jouw huid en welke behandeling en producten hier het beste bij passen.

Bestaande uit o.a.: uitgebreide intake, reinigen van de huid, peeling, dieptereiniging, masker en massage.

60 min: € 68,00
90 min: € 85,00

Kiwacha Facial 

Meest natuurlijke behandeling geïnspireerd door de Inca’s. Ontdek de magische schoonheidsgeheimen en rituelen van de Inca’s met haar ruwe ingrediënten met als resultaat een natuurlijke glamour uitstraling.

Bestaande uit o.a.: reinigingsritueel, cacao peeling en massage.

60 min: € 89,00
90 min: € 95,00

Hyaluronic Anti-Aging Facial

Deze gezichtsbehandeling zorgt voor een boost voor het gezicht. De ‘high quality hyaluronic power concentrate’ zorgt voor een optimale moisture boost. Fijne lijntjes en rimpels worden hierdoor minder zichtbaar.

60 min:  € 89,00
Kuur van 3 behandelingen: € 225,00

Asa Peeling Facial

Deze peeling zorgt voor een prachtige, gezonde en gladde huid. Fijne lijntjes en rimpels verminderen, evenals pigmentatie en acne. Andere gevolgen zijn collageenaanmaak, verbetering van de elasticiteit van de huid, optimalisatie van de vochtbalans, stimulatie van de huiddoorbloeding en verkleining van de poriën. Voor het beste resultaat wordt deze behandeling meestal in een kuurverband gedaan.

1 behandeling: € 99,00
Kuur van 3 behandelingen: € 275,00

Openingstijden:

Wij werken uitsluitend op afspraak van maandag t/m zaterdag

Locatie:

We Are Yoga

Jan Van Eijckstraat 36

5062 LB Oisterwijk

Actie:

De eerste boeking ontvangt u 10% korting

Afspraak:

Vul onderstaand aanmeld formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Of bel naar We Are Yoga +31 648498899.

Reserveren

Vul onderstaand aanmeldformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

9 + 11 =

We Are Beauty

06 19 68 01 47

info@wearebeauty.nl | www.wearebeauty.nl

Jan van Eijckstraat 36 | 5062 LB Oisterwijk

Pin It on Pinterest

Share This