Massages

Een van de belangrijke pijlers van We Are Yoga is een optimale balans creëren tussen de inspanning en ontspanning. Om ons lichaam en onze geest te helpen in het beter kunnen overschakelen naar de ‘ontspanningsmodus’, biedt We Are Yoga professionele en luxe massages aan.

We maken uitsluitend gebruik van de beste natuurlijke oliën en aroma’s die een pure weldaad zijn voor lichaam en geest. Alle massages worden op maat gemaakt en door mij, Mark Borgers, begeleid. Ik ben afgestudeerd aan de academie voor Chinese geneeskunde en verzorg al meer dan 15 jaar professionele massages en beautybehandelingen.

Suzanne en ik delen dezelfde passie en visie: mensen helpen om een optimale balans te creëren in hun dagelijkse inspanning en ontspanning. Gun en investeer een moment van rust voor jezelf en boek nu.

Bekijk hieronder onze mogelijkheden. Wil je een andere ontspanningsmassage of voel je meer voor een behandelingstherapie voor je klachten? Geef het ons aan en wij bieden je een massage(therapie) op maat.

Boek nu!

Relaxing massage

Een massage strikt in het teken van ontspanning. Deze massage is niet bedoeld voor therapeutische effecten of voor behandeling van chronische pijn of ongemak. Met de massage laat ik je lichaam en geest ontspannen, waardoor je even weg bent van de stress. Je kan zelf aangeven als je een specifiek deel van je lichaam gemasseerd wilt hebben. Denk hierbij aan gezicht, benen, voeten, rug of gehele lichaam.

30 minuten: €39,-
60 minuten: €75,-
90 minuten :€99,-

 

Tuina Chinese therapie massage

Hierbij ga ik zowel op spier- als energetisch niveau te werk. Te denken valt dan aan een manuele therapie, het losmaken van de spieren in combinatie met het stimuleren van de meridianen en aan accupressuur. Alle lagen worden behandeld en dat is goed voelbaar.

Je zult genieten van een volledige ontspannende lichaamsmassage en tevens zal het preventief werken voor een goede gezondheid. Ook hier geef jij zelf aan wat je gemasseerd wenst te hebben: gezicht, rug, voeten of het volledige lichaam. Een grote verscheidenheid aan klachten kunnen goed behandeld worden, denk daarbij aan RSI, rug-, nek-, schouder- en onderrugklachten.

30 minuten: €39,-
60 minuten: €75,-
90 minuten: €99,-

 

Energetische/ holistische massage

Deze ontspannende intuïtieve massage zorgt ervoor dat de levensenergie beter gaat stromen door het lichaam. De massage vermindert stress en angst en helpt je bewuster te worden van je eigen lichaam. Het lichaam komt weer volledig in balans.

60 minuten: €75,-
90 minuten: €99,-

Ultimate de luxe massage

Deze heerlijke massage is een combinatie van alle bovenstaande massages waarbij zowel het uiterlijk als het innerlijk worden behandeld, dus lichaam én geest. Na deze massage voel jij jezelf als herboren. Een mix van tuina, relaxing en energetische/holistische massage. Deze massage wordt op maat gemaakt en is helemaal naar eigen wens aan te passen. Een ervaring om niet snel te vergeten!

90 minuten: €108,
120 minuten: € 144,-

 

Hotstone massage

Bij een hotstone massage worden in water verwarmde basaltstenen op specifieke plaatsen op het lichaam gelegd of over de huid bewogen. Deze massage is geheel ontspannend, zowel fysiek als mentaal. Het kalmeert lichaam en geest en is zeer meditatief.

60 minuten: €75,-
90 minuten: € 99,-

Oorkaars massage

Dit oude Indiaanse ritueel wordt gebruikt ter ontspanning en rustgeving. De massage heft energieblokkades op en stimuleert het lymfesysteem. Tevens zorgt het voor:
– gevoel van helderheid in het hoofd
– vrijere neusademhaling
– verlichting van verkoudheidsverschijnselen
Het oor en de hals worden lichtjes gemasseerd met olie waarna de oorkaarsen in het oor geplaatst worden. De oorkaarsen branden ongeveer 15 min. Dit is een zeer bijzondere ervaring en zorgt voor directe verlichting.

60 minuten: €75,-
90 minuten: € 99,-

 

 

Openingstijden:

Wij werken uitsluitend op afspraak van maandag t/m zaterdag

Locatie:

We Are Yoga

Jan Van Eijckstraat 36

5062 LB Oisterwijk

Actie:

De eerste boeking ontvangt u 10% korting

Reserveren:

Vul onderstaand aanmeld formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voordelen massage

Naast ontspanning bieden massages nog veel meer voordelen aan lichaam en geest. De kracht van een massage is enorm:

  • Ontspant gespannen spieren;
  • Bevordert het gevoel vol energie te zijn;
  • Stimuleert het Parasympatisch zenuwstelsel tot vernieuwing en herstel;
  • Verlaagt de bloeddruk;
  • Vermindert pijn;
  • Vermindert stress;
  • Verhoogt de productie van endorfine;
  • Bevordert de spijsvertering;
  • Normaliseert de hormoonspiegel.

aanmelden

Maak hier een reservering. Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

1 + 3 =

We Are Beauty

06 19 68 01 47

info@wearebeauty.nl | www.wearebeauty.nl

Jan van Eijckstraat 36 | 5062 LB Oisterwijk

Pin It on Pinterest

Share This