Skip links

Visagie Oisterwijk

Ik, Mark, verwelkom je graag bij We Are Beauty, jouw oase van rust en luxe in Oisterwijk. Met 18 jaar ervaring ben ik toegewijd om jou de beste visagie te bieden. Boek nu je visagie en ervaar zelf de hoogwaardige zorg en aandacht die We Are Beauty uniek maakt.

+31 6 19680147
Of neem telefonisch contact op

Waarom We Are Beauty?

Zoek je ontspanning en verfijning in Oisterwijk? Kies voor We Are Beauty voor een onvergetelijke visagie-ervaring. Jouw welzijn staat voorop bij de deskundige handen van Mark. Elke make-up / visagie is een unieke reis naar rust, met technieken speciaal afgestemd op jou. Geniet in een serene sfeer van persoonlijke aandacht en luxe. Boek nu bij We Are Beauty en ontdek de favoriete keuze voor ontspanning in Oisterwijk.

We Are Beauty

Visagie Oisterwijk Eenvoudig in 3 stappen:

Kies je Visagie / Make-Up

Blader door onze selectie van visagiediensten. Van een natuurlijke dagmake-up tot een glamoureuze avondlook, wij hebben de vaardigheden om jouw schoonheid te accentueren.

Kennismaking

Tijdens je eerste afspraak bespreken we jouw stijlvoorkeuren en de gelegenheid waarvoor de make-up bedoeld is. Zo zorgen we voor een look die perfect bij jou past.

Behandeling

Laat je transformeren door onze professionele visagisten. We gebruiken kwaliteitsproducten en de nieuwste technieken om een prachtige, blijvende make-up look te creëren die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Openingstijden

Ik ben geopend van maandag tot zaterdag, flexibele tijden beschikbaar op afspraak.

Massage Oisterwijk
Maandag10:00 - 22:00
Dinsdag10:00 - 22:00
Woensdag10:00 - 22:00
Donderdag10:00 - 22:00
Vrijdag10:00 - 22:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag10:00 - 13:00
We Are Beauty

Visagie Behandeling Boeken

Veel gestelde vragen?

Ja, je kunt je afspraak annuleren of verzetten. We vragen je dit zo vroeg mogelijk te doen, minimaal 24 uur voorafgaand aan je geplande afspraak.

Tijdens je eerste bezoek nemen we de tijd om je te leren kennen, je behoeften en doelen te begrijpen en een behandelplan op te stellen dat aan jouw verwachtingen voldoet.

Wij accepteren diverse betalingsmethoden, waaronder contant, pin, creditcard en digitale betalingen via de webshop.

Ja, je kunt een We Are Beauty cadeaukaart aanschaffen in onze webshop. Deze kunnen geladen worden met een waarde naar keuze vanaf €50 of een specifieke behandeling. Het is het perfecte cadeau voor een dierbare.

Dit hangt af van het type behandeling en je individuele behoeften en doelen. Tijdens je eerste bezoek zullen we een gepersonaliseerd behandelplan opstellen en adviseren over de frequentie van de behandelingen.

Heb je vragen of wil je graag advies?

Heb je nog vragen, of heb je advies nodig bij het kiezen van de beste visagie? Wij staan altijd klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op en wij zorgen ervoor dat al je vragen worden beantwoord. Bij We Are Beauty staat persoonlijke aandacht en zorg voorop.

Bij We Are Beauty in Oisterwijk heet Mark, met 18 jaar ervaring in wellness, je van harte welkom. Ontdek onze luxe oase van rust en laat je verwennen met topklasse schoonheids- en wellnessbehandelingen. Ervaar onze unieke zorg en aandacht; boek nu jouw moment van ontspanning.

© 2023 We Are Beauty alle rechten voorbehouden | wearebeauty.nl

This website uses cookies to improve your web experience.